Τί περούκα να πάρω,φυσική ή συνθετική;
Και οι δύο κατηγορίες περουκών,έχουνε τα υπέρ και τα κατά τους.
-Οι φυσικές περούκες έχουνε καλύτερη αφή,σας επιτρέπουνε να αλλάζετε χτενίσματα,και έχουνε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.Είναι όμως πιό ακριβές από τις συνθετικές.
-Οι συνθετικές περούκες είναι πιό οικονομικές,διατηρούνε το χτένισμα τους και μετά το πλύσιμο,και υπάρχει μεγαλύτερη γκάμα σε σχέδια.Έχουνε όμως μικρότερη διάρκεια ζωής.

Πως είναι κατασκευασμένες οι περούκες;
Ο τρόπος κατασκευής μίας περούκας,της δίνει διαφορετικά πλεονεκτήματα.

Tρέσες:Οικονομική λύση,ανθεκτική στο χρόνο,όχι όμως και το φυσικότερο αποτέλεσμα.

Μonofilament(french top):Τα μαλλιά είναι πλεγμένα σε μία εξαιρετικά λεπτή μεμβάνη σε όλο το μπροστινό και πάνω μέρος του κεφαλιού,με τέτοιο αποτέλεσμα που νομίζει κανείς ότι τα μαλλιά βγαίνουν μέσα από το δέρμα.Η υπόλοιπη περούκα είναι φτιαγμένη από τρέσες.

Μonofilament στη χωρίστρα:Τα μαλλιά είναι πλεγμένα σε μία εξαιρετικά λεπτή μεμβράνη στη χωρίστρα της περούκας,με τέτοιο αποτέλεσμα που νομίζει κανείς ότι τα μαλλιά βγαίνουν μέσα από το δέρμα.Η υπόλοιπη περούκα είναι φτιαγμένη από τρέσες.


Lace front:Ειδική τεχνοτροπία που κάνει τη φράντζα ένα με το δέρμα επιτρέποντάς σας να τη χτενίσετε ακόμα και προς τα πίσω.Οι "lace front"είναι οι περούκες με το φυσικότερο οπτικό αποτέλεσμα.


Xειροποίητες:ολόκληρη η περούκα είναι χειροποίητα πλεγμένη πάνω σε διάφανο τούλι,κάνοντάς τη δροσερή,με απαλή αίσθηση στο κεφάλι σας.Επίσης,σε όλο το κεφάλι φαίνεται σαν να βγαίνουν τα μαλλιά μέσα από το δέρμα.
 
Θα φαίνεται "φυσική" πάνω μου;
Στο χώρο μας υπάρχουνε όλοι οι διαθέσιμοι συνδιασμοί κουρεμάτων,χρωμάτων και χτενισμάτων και φυσικά μεράκι και εμπειρία ώστε να βρεθεί σίγουρα ότι πιό κατάλληλο για να νοιώθετε σαν να μήν άλλαξε τίποτα.Στις περούκες μας,δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή και έμφαση στο μπροστινό μέρος(μέτωπο-κρόταφοι)για να πετυχαίνουμε το φυσικότερο αποτέλεσμα.
 
Ποιό κούρεμα ή χτένισμα περούκας μου ταιριάζει;
συμβουλές εδώ...
 
Ποιές περούκες φαίνονται πιό φυσικές;
Για να φαίνεται φυσική μία περούκα,δεν χρειάζεται να είναι από φυσική τρίχα.Αυτό που την κάνει να φαίνεται φυσική,είναι ο τρόπος κατασκευής της,και ιδιαιτέρως στο μέτωπο.Αυτή η κατηγορία περουκών λέγεται "lace front".
 
Πώς πλένονται και απολυμαίνονται οι περούκες;
-Πλύσιμο και απολύμανση φυσικής περούκας.
-Πλύσιμο και απολύμανση συνθετικής περούκας.


Θα είναι σταθερή πάνω στο κεφάλι μου;
Όλες οι περούκες είναι σταθερές στο κεφάλι.Δεν θα φύγει με τον αέρα ή με μία απότομη κίνηση.;Άν παρ'όλα αυτά θέλετε να νοιώθετε επιπλέον ασφάλεια,σας προτείνουμε αυτό το προιόν,ή ανατρέξτε στην κατηγορία κόλλες.
Για εσάς που κάνετε έντονες δραστηριότητες(αθλητισμό,χορό,κολύμβηση,κλπ)υπάρχουνε οι παρακάτω επιλογές:
- aida
- derma soft 200
- tosca

Δείτε εδώ τον σωστό τρόπο εφαρμογής της περούκας σας.
Δείτε εδώ μία εικόνα που σας καθοδηγεί σε ότι αφορά τον τρόπο λειτουργίας της παρουσίασης των περουκών μας.
Δείτε εδώ τον τρόπο παρουσίασης των περουκών μας,ο οποίος σας διασφαλίζει ότι θα πάρετε τη σωστή περούκα.

Άν σας έχουνε μείνει απορίες,μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2410 287929 ή στο e-mail μας: sandrakishair@gmail.com