Τρόποι πληρωμής

 

 
- Αντικαταβολή(με δυνατότητα πληρωμής με κάρτα αν παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής).
- Tραπεζικό έμβασμα(τα προιόντα σας αποστέλονται αφού διαπιστωθεί η πληρωμή).Παρακαλούμε να αναφέρετε το όνομά σας ή τον αριθμό της παραγγελία σας σαν αιτιολογία του εμβάσματος.
    Τράπεζα: ALPHA BANK
    IBAN: GR82 0140 3060 3060 0200 2001 174
    SHIFT CODE: CRBAGRAA
    Δικαιούχος: Σανδράκης και ΣΙΑ Ο.Ε. 
    
- Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα. 
    Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, Diners.

(Ολες η συναλλαγές των καρτών προγματοποιούνται σε ιστοσελίδα-περιβάλλον της ALPHA BANK)
Δυνατότητα πληρωμής με δόσεις μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας αν και εφόσον υποστηρίζεται από αυτές(βάσει του παρακάτω πίνακα):

0-200€
0 Δόσεις
201€-400€
2 Δόσεις
401€-600€
3 Δόσεις
601€-800€
4 Δόσεις
801€-1000€
5 Δόσεις
1001€ και πάνω
6 Δόσεις

Η επιλογή των δόσεων εμφανίζεται μόλις επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής "πιστωτική κάρτα".

Ολοκλήρωση παραγγελίας:
Με το που ολοκληρώνεται η παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα): «Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Ο αριθμός παραγγελίας σας είναι XXX. Παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας. Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.»
Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση
Δείτε την σελίδα "τρόποι αποστολής".
Καθυστέρηση παραγγελίας
Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας
Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις
Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας
Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.